over ons

wie zijn wij?

Al meer dan 50 jaar kunnen jongens vanaf het eerste leerjaar iedere week tussen 14 en 17u komen ravotten op KSA Parsival! KSA staat voor Katholieke Studenten Actie, en wordt ondersteund door de overkoepelende organisatie KSA Nationaal. Hoewel er in Vlaanderen enorm veel plezante KSA’s te vinden zijn, kunnen slechts weinigen zich meten aan de enige echte KSA Parsival. Wij beschikken over enkele troeven waar andere jeugdbewegingen enkel jaloers op kunnen zijn! Zo zweren Parsivalieten onder andere bij respectvolle omgang met anderen, technische vaardigheden zoals sjorren, teamwerk en grenzen verleggen. Maar bovenal hechten wij waarde aan plezier. En dat vind je dan ook in overvloed bij KSA Parsival!

   

waar kan je ons vinden?

Een grote troef van onze KSA is de ligging van onze lokalen op de grootste bespeelbare oppervlakte in Antwerpen, fort V! Dit biedt eindeloze mogelijkheden tot kampen bouwen, bosspelen, ravotten,... zonder ook maar 1 straat te moeten oversteken!

en hoe zit het met de meisjes?

Bij KSA Parsival kunnen enkel jongens terecht, maar meisjes niet getreurd. Jullie kunnen terecht bij KSA Molenveld, gevestigd op de Parklaan aan de andere kant van het fort. Af & toe organiseren we samen vergaderingen en alle leiders kunnen beamen dat er enkel sympathieke meisjes op deze jeugdbeweging zitten. Bezoek hun website op www.ksamolenveld.be